UnkasTurkForum
Çardak Kebabı 1yg7bifx4c30bswe9j0
UnkasTurkForum
Çardak Kebabı 1yg7bifx4c30bswe9j0
UnkasTurkForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UnkasTurkForum

UnkasTurk Foruma Hoşgeldiniz
 
AnasayfaPortalLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Misafirler Forumuzdaki Linkleri Göremezler

 

 Çardak Kebabı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
XxBLuEDxX
Genel Moderatör
Genel Moderatör
XxBLuEDxX


Mesaj Sayısı : 45
Kayıt tarihi : 22/05/10
Çardak Kebabı D6wfxopg

Cüzdan
Altın Altın: 0
Para Para: 0

Çardak Kebabı Empty
MesajKonu: Çardak Kebabı   Çardak Kebabı Icon_minitimePaz Mayıs 23, 2010 8:45 am

MALZEMELER
1 çorba kaşığı tereyağ
1/2 kg dana kuşbaşı
1 diş sarmısak
250 gr yoğurt
kırmızı biber
2 adet yufka

HAZIRLANIŞI
Eti, bol soğan ve bir tatlı kaşığı sıvı yağ ile, çok yumuşak bir hale gelinceye dek düdüklü tencerede pişirin. Suyu çekilince tahta bir kaşıkla ezip, püre kıvamına getirin. İçine kavrulmuş dolma fıstığını ilave edin. Yufkaları üçgen biçimde kesin, hazırladığınız et ile 2 parmak eninde sigara böreği şeklinde sarın. Teflon tavada, sıvı yağ ile kızartın, servis tabağına alıp, üzerine sarmısaklı yoğurt dökün ve kızdırılmış biberli tereyağı gezdirip servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Çardak Kebabı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
UnkasTurkForum :: .:: Genel Kültür Bölümü ::. :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: